Acer menteşe tamiri

Notebook ve laptoplar da en sık karşılaştığımız arızalardan biri menteşe kırılmasıdır. Genellikle kullanıcı hatalarından kaynaklanan menteşe kırılması ekranın ters yöne çevrilmesi, düşme ya da darbeye maruz kalması, sert şekilde açılıp kapanması sonucu kırılmaktadır. Menteşe kırılması sorun edilecek bir arıza değildir ve kısa zamanda tamir edilmektedir. Acer menteşe kırılması tamiri firmamız tarafından sizleri hiç bekletmeden kısa zamanda tamir etmektedir.

Yıllardır bilgisayar sektöründe hizmet veren firmamız sağladığı güvenle müşteri potansiyelini en üst seviyelere taşımıştır. Firmamız orijinal yedek parça değişimi ile menteşe kırılmalarını da özel olarak yapmaktadır. Taşınabilir bilgisayarların dikkatsiz kullanımları sonucu oluşan menteşe kırılmaları bizim için sorun olmaktan çıktı. Sizde böyle bir sorunla karşılaştığınız zaman sorun etmeden Acer menteşe kırılması tamiri yapan firmamızla iletişime geçerek kesin çözüme ulaşabilirsiniz. Firma olarak hizmetlerimiz menteşe kırılması ile sınırlı değildir. Acer bilgisayarlarınızın arızası ve yedek parça değişimlerini de özel  olarak yapmaktayız.

Teknik servis hizmeti ile bilgisayarlarınıza ücretsiz arıza tespiti yapıyor, sizleri arızası ve ücreti konusunda bilgilendirerek onayınız olursa tamir işlemini gerçekleştirerek en kısa zamanda teslim ediyoruz. Acer menteşe kırılması tamiri hizmetlerimizden sadece biridir. Uzman kadromuz ve güler yüzlü personelimizle yıllardır hizmet verdiğimiz bilgisayar sektöründe en seçkin firmalardan biri olmanın gururunu taşımaktayız. Acer bilgisayarlarınıza uygun fiyatlarla kaliteli hizmet almak istiyorsanız tercihinizi firmamızdan yana kullanarak en doğru kararı verdiğinizi göreceksiniz.